Kosten

Pijnenburg Advocaten staat cliënten bij op betalende basis, maar ook op basis van een toevoeging. Dat laatste wordt ook wel ‘pro deo’ genoemd. Pro deo-bijstand wil zeggen dat de kosten van uw advocaat worden vergoed door de overheid. Pijnenburg Advocaten zal altijd eerst kijken of u in aanmerking komt voor een toevoeging. Indien u vastzit, dan krijgt u altijd een toevoeging en hoeft u nooit een eigen bijdrage te betalen.

Pijnenburg Advocaten zal u ook op basis van een toevoeging de beste rechtshulp geven. Het kantoor is namelijk van mening dat iedereen recht heeft op een gespecialiseerde en ervaren strafrechtadvocaat, ongeacht de hoogte van uw inkomen. U komt in aanmerking voor een gratis pro deo strafrecht advocaat als uw inkomen en vermogen onder een bepaalde grens liggen. Als uitgangspunt geldt uw inkomen van twee jaar geleden (peiljaar).

Als uw inkomen of vermogen sindsdien is gedaald, zal Pijnenburg Advocaten bij de Raad voor de Rechtsbijstand een verzoek indienen tot peiljaarverlegging. Indien uw inkomen hoger ligt dan bent u alleen een kleine (verplichte) eigen bijdrage verschuldigd. De overige kosten worden dan via de Raad voor de Rechtsbijstand vergoed. Als u op de onderstaande link klikt, dan kan u zien welke eigen bijdrage voor u geldt.

http://www.rechtsbijstand.nl/over-mediation-en-rechtsbijstand/hoeveel-moet-ik-zelf-betalen/inkomensnormen

Ook als u niet in aanmerking mocht komen voor gratis pro deo rechtsbijstand dan wordt u vanzelfsprekend altijd vooraf geïnformeerd over de kosten.

Neem direct contact op


Contact

Per 1 oktober 2018 heet het kantoor Dekens Pijnenburg Strafrechtadvocaten:

Weteringschans 130-1
1017 XV Amsterdam

Route

Telefoon:+31 (0)20 5237667
Fax:+31 (0)20 5237666
  
E-mail. info@dekenspijnenburg.nl

Met spoed een advocaat nodig? Bel:
+31 20 523 76 67 of een van de advocaten